Doctor ortoped foarte bun in Bucuresti , medicul ortoped Tarek Nazer cu ele 5 ani edoctor ortoped bun xperienta in Anglia a ajuns in perioada foarte scurta de timp sa fie unul din cei mai buni medici ortopezi , este adeptul chirurgia minim invaziva si artroscopica profitând de o recuperare mult mai rapida .

Doctorul ortoped Tarek Nazer a efectuează sute de operații fiecare an ( proteza de sold , proteza de genunchi, artroscopie de umar , genunchi , glezna , pumn , fracturi si multe altele )
Parerea pacientilor este cel mai bun indicator al succesului pe care le merita pe deplin.

Aflati parerea pacentilor 

 

About the author
11 Comments
 1. Dan. Octavian

  Un om minunat si un medic de nota 10 , trei persoane din famila mea au ajuns sa fie operati de domnul doctor Tarek Nazer si toti sa simt super . Un profesionalism de inalta calitate .
  Va multumim din suflet

 2. Ghita Chis

  Buna, am o ruptura de ligament (anterior) genunchiul drept in urma cu 10 ani si meniscul a fost afectat dar am facut o artroscopie in urma cu 3 ani. Am 46 de ani si asa vrea sa stiu daca are rost sa fac si ligamentul. Nu e prea tirziu? Am dureri la genunchi drept e normal sa doara ligamentul? Cit ar costa pt interventie? Programarea in cit timp se poate face? Va multumesc. Ghita Chis.

  • Dr Tarek Nazer

   Durerea nu este de la ligament, ligamentul da senzatie de ne siguranta a genunchiului , cel mai probabil durerea se datoreaza leziunea de cartilaj aparuta in urma rupturi de ligament, trebuie sa veniti la o consultatie sa vedem exact despre ce e vorba .

 3. Alina Ilinca

  Buna ziua,

  Cand si unde pot veni la o consultatie?
  Imi puteti lasa un nr de tel? Este vorba de o ruptura de grad inalt a ligamentului.

  Cu stima,
  Alina

  • Dr Tarek Nazer

   0721197077 va multumim

 4. Gavril Emma

  Buna! Sotul meu aprx in urma cu 3 luni a suferit o fractura de glezna deschisa … efectiv tibia s-a desprins de fibula, a iesit prin piele si jumatate din cartilajul de pe capatul tibiei s-a ros de o piatra! Au trecut 3 luni jumatate de la operatie , tot il doare si nu poate calca in el. In plus la ultima radiografie facuta cu doua saptamani in urma arata o osteoporoza atat la capatul tibiei cat si pe laba piciorului. Am poze cu radiografiile de la inceput si pana in prezent. Daca ne puteti ajuta venim la consultatie. Multumim!

  • Dr Tarek Nazer

   Buna ziua
   sunati la 0721197077 pentru consultatie .

 5. Iulia

  Buna ziua…acum doi ani am ridicat un standard la servici peste o balustrada..pe moment nu am simtit nimic , însă 3-4 zile după nu am putut misca mâna stângă din umăr….era rosu si se umflase vizibil…pentru ca urmatoarele zile plecam cu firma în team building nu am consultat un specialist…pana la întoarcere mi s.a desumflat si am inceput usor usor sa pot folosi brațul…nu am mai dat importanta , deși am rămas cu o gâlma tare deasupra numărului…ca un os iesit in afara….nu am mai avut probleme până acum 3-4 luni când am observat ca incep sa am dureri aproape în fiecare zi….durere care pleaca de acolo si urca spre gât , după care 2-3 min imi amorteste…credeti ca este vorba de o complicație? Multumesc anticipat

  • Dr Tarek Nazer

   Buna ziua
   Cred ca e momentul sa consultati un specialist, cu siguranta e o problema acolo ce necesita un tratament cel mai prbabil chirurgical .

 6. robert

  buna seara .am o problema am luat o infectie din spital si nu se vindeca de 1 an .am partea din fata a talpi amputtata .as putea veni pt un consult?

  • Dr Tarek Nazer

   Sunati la 0721.197.077 pentru programari

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit