Artroscopie de Genunchi

Artroscopia de Umăr

Artroscopie de umar

Artroscopia de umar este o procedura chirurgicala minim-invaziva, care prin 3 incizii mici de un cm se poate rezolva multiple probleme ale umarului. Aceasta procedura permite medicului o vizionare foarte buna folosind un portal (incizie de 1 cm ) posterior, se patrunde in cavitatea articulara unde se pot examina tendoanele, muschii, labrumul si suprafata articulara a umarului, celelalte doua incizii se folosesc pentru a introduce instrumentele necesare pentru a rezolva problemele umarului. Dr Tarek Nazer a practicat chirurgia artroscopica minim-invaziva  timp de 5 ani , efectuand sute de artroscopii  in fiecare an,  explica care sunt cele mai frecvente probleme pe care le poate trata artroscopic:

  • leziune de coafa rotatorieArtroscopie de Umar
  • indepartarea de osteofit/corp liber intra-articular
  • leziune de labrum
  • impingment acromio-clavicular
  • instabilitate si luxatie recidivanta de umar
  • leziune de ligamente
  • leziune de cartilaj si artroza
  • redoare articulara si capsulita retractile

Umarul este o articulatie complexa in care se gasesc  muschi, tendoane, labrum si oase, iar fiecare dintre aceste structuri pot suferi la nivelul lor probleme care provoaca urmoatoarele simptome :

– durere de umar in diferite zone

– redoare articulara si limitarea de miscare

– edem local, umar se umfla datorita inflamatiei locale

Ce investigatii arata problemele umarului?

Examenul clinic este foarte important si ne da informatii foarte despre patologia de care sufera pacientul, este necesar pe langa examenul clinic sa facem o radiografie si un RMN pentru a pune diagnosticul corect.

Artroscopia de umar este o interventie care se face sub anestezie generala si dureaza aproximativ 90-120 de minute in functie de patologia tratata.

Dr Tarek Nazer specializat in chirurgia artroscopica minim invaziva pune in practica cele mai noi metode de tratament ajutand pacientul sa aibe recuperarea foarte rapida iar echipa ‘’SPORT CARE ‘’ cu care colaboram este specializata in recuperare rapida a sportivilor.

Cititi si:

Dr Tarek Nazer ne spune cand este indicata artroscopia de umar 

Dr Tarek Nazer beneficile chirurgia minim-invaziva artroscopica al umarului 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Nu-ți neglija sănătatea pentru că uneori, „mai târziu” poate însemna „prea târziu”. Sună acum și programează un consult.

CONTACT