Artroscopie de Genunchi

Artroscopia – operație minim invazivă

Artroscopia operatie minim invaziva prin care se pot rezolva diferite probleme ale articulatiilor evitand astfel inciziile si cicatricile mari.

Artroscopia operatie minim invaziva, reduce riscurile si complicatile operatiei comparativ cu metodele clasice si vechi de tratament.

Prin intermediul artroscopiei medicul poate rezolva diferite afectiuni printr-o  incizie mica la nivelul pielii si introducerea unei camere pentru  vizionarea suprafetei intraarticulare si a elementelor articulatiei, unde imaginea este transmisa catre un monitor si marita de aproximativ zece ori ceea ce permite medicului o buna vizionare a articulatiei.

artroscopia - operatia minim invaziva

artroscopie de umar

Dr Tarek Nazer trateaza majoritatea problemelor articulare folosind artoscopia, asigurand un rezultat foarte bun si recuperare foarte rapida.

Folosind alte incizii la fel de mici, se introduc diferite instrumente fine ce se folosesc la rezolvarea afectiunilor  articulatiilor .

Este o metoda sigura, minim invaziva si moderna.

Cele mai frecvente artroscopii sunt:

 Artroscopia de genunchi

 Artroscopie de umar

– Artroscopie de gleznă

– Artoscopie de cot

Dr Tarek Nazer cu experiența de 5 ani in cele mai mari spitale din Marea Britanie este supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva  si in prezent efectueaza cea de-a doua specializare in Medicina Sportiva , prin contractele speciale cu spitalele private toate intervențiile chirurgicale sunt decontate in mare parte de CNAS si va ofera posibilitatea de a efectua analize si investigatii ( Radiografie , RMN, CT ) decontate 100% prin casa de asigurari.

Prețul unei artroscopii este 3500 – 4000  ron .

Pentru programari si intrebari : 0772.267.366 sau 0721.197.077

Scroll to Top
Scroll to Top

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Nu-ți neglija sănătatea pentru că uneori, „mai târziu” poate însemna „prea târziu”. Sună acum și programează un consult.

CONTACT