Recuperarea dupa o artroscopie de genunchi este usoara si include o serie de exercitii pe care pacientul le poate face si acasa timp de 2 saptamani.

Pacientul va putea sa mearga  fara ajutorul carjelor in apoximativ 90% din cazuri la numai 3 ore de la interventie si va ramane internat in spital pentru o singura noapte, urmand de la externare sa execute un program de exercitii.

Celelalte recomandari sunt :

  • pozitia procliva a piciorului si aplicatii reci locale
  • pansament steril la 3 zile
  • suprimarea firelor la 14 zile post operator
  • evitarea efortului fizic intens si condusului timp de 2 saptamani

Pacientul poate avea o zona de edem si senzatie ca tine in spatele genunchiul in primele 2 saptamani, fiind absolut normal.

Echipa noastra de recuperare sunt specializati in recuperarea medicala post operatorie, aceasta incluzand  kinetoterapia, dar si ergometric control. Aceste facilitati ne permit sa ajutam cu echipamente de calitate, atat sportivii de perfomanta cat si sportivii amatori in vederea imbunatatirii antrenamentelor lor.

Recuperarea pacienților este efectuata de catre Echipa  ‘’MASAYA’’ care va pune la dispoziție cele mai avansate si noi aparate de recuperare medicala care satisfac cele mai inalte pretentii de eficienta si manageriaza cele mai diferite situatii patologice.

 

Pentru programari si intrebari : 0772.267.366