Artroscopie de Genunchi

Scapă de Monturi (Hallux Valgus) în 20 de Minute

Scapa de Monturi (Hallux vaglus)  in 20 de minute 

Scapa de Monturi (Hallux valgus ) in 20 de minute, pare incredibil pentru multi dar este foarte adevarat, folosind metode minim invazive si chirurgia artroscopia poti scapa de monturile in stadiile incipiente.

Poti scapa de monturi, de aspectul inestetic si de dureri folosind 2 incizii mici de 1 cm fiecare,

Dr Tarek Nazer a efectuat sute de astfel de operatii in Mare Britanie unde pacientul este internat pentru cateva ore si apoi pleaca acasa pe piciore fara carje si fara gips.

Monturile reprezinta deformarea halucelui (degetul mare al piciorului )atunci cand capul metatarianului devine prominent si provoaca senzatie de disconfort si dureri mai ales cand incaltaminea este mai ingusta.

Este o afectiune mai frecvent intalnita la femei decat la barbati, pe langa disconfortul de care sufera pacienta, multe femei devin complexate datorita aspectului inestetic.

Acum, folosind aceasta metoda puteti uita de grija interventiei si de recuperarea grea post operatorie.

Post operator o sa aveti doar 2 fire de sutura care se scot la 2 saptamani si ramaneti cu 2 cicatrici mici de intepatura.

Nu ezitaţi tratamentul chirurgical,  are un rezultat mai bun in stadiile incipiente când apare durerea fata de cele avansate cu deformare mare ale degetelor. Apelati intotdeauna la un medic cu experienţa si la curent cu toate metodele noi de tratament al monturilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll to Top

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Nu-ți neglija sănătatea pentru că uneori, „mai târziu” poate însemna „prea târziu”. Sună acum și programează un consult.

CONTACT