Cititi despre :

 

BMAC tehnologie noua in ortopedie si medicina regenerativa

BMAC este o noua revolutie in tehnologia medicala , acest tratament se bazeaza pe recoltarea de celule reparatorii din măduva osoasa si introducere lor in zone cu leziuni a sistemului musculo-scheletal .

 

 

 Menisc artificial 

Meniscul artificial este o metoda eficienta ,moderna si noua pentru a rezolva leziunile de menisc complexe sau pacienți care au avut meniscectomie  totala iar genunchiul a ramas fără protejare având in vedere ca meniscul este absorbant de șocuri al genunchilui .

 

 Regenerarea cartilajului tehnica AMIC

Regerarea cartilajului cu AMIC (Autologous Matrix-Induced Chondrogenesis) este o metoda de a regenerea cartilajul deteriorat si asta ca cartilajul nu poate fi regenerat singur , aceasta tehnica find ceea mai noua si de succes in tratamentul afectiunile de cartilaj mai ales la persoanele tinere cu varsta intre 18 si 55 an

 

 

Doctorul ortoped

dr tarek nazer     Dr. Tarek Nazer

 

Un comentariu

  1. Am diagnostic Gonartroza ca urmare a unei entorse care a recidivat . Entorsa a fost din anul 1974. Am fost la spitalul de Boli Reumatiologice Ion Stoia București. In urma unor radiografii și ecografii am fost diagnosticata cu gonartroză la genunchiul stâng cu recomandare de protezare. Menționez ca am 65 ani, am Parkinson, am avut probleme cu piatra la vezica urinara fiind operata la spitalul Colentina de dr.Cauni Victor și mă simt bine. Doresc să-mi dati niste indicatii ce aș putea și cum aș putea sa iau legătura cu dvs., dacă este nevoie de programare și aproximativ ce costuri ar presupune. Cu stimă și respect aștept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment