Artroscopie de Genunchi

Prețuri Servicii

Consultă lista noastră de prețuri pentru majoritatea serviciilor medicale oferite. Reține tratamentul corect constituie premisa unei recuperări rapide.

4.8

of 5
4.7/5

4.6/5

29 Recenzii

5/5

47 Recenzii

operatie artroscopie genunchi
Alexandra Alexa

„Dr. Tarek Nazer este fără doar și poate un profesionist, datorită lui genunchiul meu și-a revenit după operație. Un super ortoped, recomand cu încredere!”

5/5

Întrebări Frecvente

De la pacienții Noștri

Când este recomandată infiltrația cu PRP și când este cea cu acid hialuronic?

Nu există o indicație absolută pentru tipul de infiltrație cu PRP (plasmă îmbogățită cu trombocite) sau acid hialuronic, deoarece tipul de infiltrație, numărul de ședințe dar și perioada între ședințele cu infiltrațiile intra-articulare diferă de la un caz la altul în funcție afecțiune, de gradul acesteia, vârsta pacientului și răspunsul organismului. Medicul decide pe baza unui examen clinic și paraclinic unde se decide planul de tratament personalizat pentru fiecare caz în parte.

Operația de monturi este dureroasă? Monturile recidivează?

Operația de monturi, folosind tehnica minim invazivă, face ca durerea fie una foarte mică post operator și controlată medicamentos, fără probleme. Legat de rata de recidivă, este una foarte mică dacă folosim metodele moderne, cu schimbarea axului, comparativ cu metodele clasice care se foloseau în trecut.

Proteza de genunchi este RMN compatibilă? Ce durată de viață are o proteză totală de genunchi?

Totul depinde de tipul de proteză pe care îl folosim și de experiența medicului operator, dacă alegem o proteză de calitate, din titan sau cobalt, care sunt metale RMN compatibile. Viața unei proteze variază între 10-20 ani, dacă este de calitate bună și până la 5 ani dacă este de calitate inferioară.

De ce prețurile sunt mai mici la dumneavoastră comparativ cu alte clinici/site-uri? Acest lucru influențează calitatea serviciului?

Strategia noastră este de oferi tratament de calitate la cea mai mare categorie de persoane, nu doar celor care au posibilități materiale foarte bune. Avem prețuri mai mici, fiindcă punem un onorariu mic cât acopere cheltuielile și un câștig minim iar câștigul vine din numărul mare de pacienți tratați și nu din prețuri mari.

Operația de reconstrucție a ligamentului încrucișat anterior se face artroscopic sau clasic?

Reconstrucția de ligament încrucișat anterior este efectuată doar artroscopic și folosind incizii foarte mici, ceea ce asigură o recuperare multe mai rapidă, iar pacienții se pot deplasa din prima zi fară a avea nevoie de cârje și cu sprijin total pe membrul operat.

Scroll to Top
Scroll to Top

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Nu-ți neglija sănătatea pentru că uneori, „mai târziu” poate însemna „prea târziu”. Sună acum și programează un consult.

CONTACT