Artroscopie de Genunchi

Durerea de Genunchi

Durerea de genunchi reprezinta una dintre cele mai intalnite dureri articulare cu care se confrunta pacientii si medicii , genunchiul fiind cea mai mare articulatia a corpului alcatuit din oase, ligamente, tendoane si meniscuri.

Durerea de genunchi sau orice articulatie este un sistem de alarma a corpului, prin care incearca sa atentioneaze asupra unei probleme articulare ce trebuie sa ii acordam atentie insa din pacate multi pacienti dar si medici incearca sa trateze simptomele prin antiinflamatoare si analgezice fara a afla sau a trata cauza durerii .

durerea de genunchi
durerea de genunchi
durerea de genunchi

Cele mai frecvente cauze ale durerii de genunchi

01. Durerea de genunchi de tip acut apar in urma unui traumatism, ce poate fi o fractura, o leziune de ligament (LIA,LIP, CL,LCL), o leziune de menisc, o luxatie de rotula sau o bursita.

02. Durerea de genunchi cronica apare in lipsa unui traumatism si este legata de activitatile zilnice (tendinita rotuliana, gonartroza, artroza femuro-patelara)

03. Durere de cauza reumatoida apare de la o afectiune reumatica preexistenta (artrita reumatoida, guta).

Orice durere care nu raspunde la repaus ne atrage atentia si necesita prezentarea la un medic pentru a gasi cauza si a incepe tratamentul potrivit din stadiul incipient. Sunt insa si unele dureri care cedeaza la medicamente antiinflamatoare si antialgice ce pot masca problema adevarata si pot progresa discret catre o afectiune mai grava a genunchiului.

Recomandări

Dr. Tarek Nazer, meidc specialist ortopedie și traumatologie, vă oferă cele mai bune recomandări și vă pune la dispoziție cele mai noi metode de tratament.

Dr. tarek Nazer

Medic Specialist Ortopedie și Traumatologie

Pentru programări și întrebări

SUNĂ ACUM

Apasă click mai sus pentru a programa un consult.

Certificări
Scroll to Top
Scroll to Top

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Nu-ți neglija sănătatea pentru că uneori, „mai târziu” poate însemna „prea târziu”. Sună acum și programează un consult.

CONTACT