Artroscopie de Genunchi

Servicii Medicale

Servicii medicale oferite de Dr. Tarek Nazer

Servicii medicale oferite de doctor ortoped Tarek Nazer sunt menite sa trateze toate afectiunile de ortopedie si traumatologie, cu cele mai noi tehnici artroscopice si minim invazive. 

Misiunea Dr. Tarek Nazer este aceea de a va oferi servicii medicale integrate, tratamente de ultima generatie, in cel mai scurt timp si la cele mai accesibile costuri. Pacientii pot apela cu incredere la serviciile medicale de ortopedie si traumatologie pentru consultare, imbunatatire si tratarea afectiunei si a cauzei.

Unul din principalele obiective il reprezinta tratamentul minim invaziv, folosind tehnici moderne pentru corpul uman. Dr. Tarek Nazer trateaza atat cauza, cat si simptomele.

Doctor ortoped Tarek Nazer foloseste o tehnica revolutionara minim invaziva, numita artroscopia. Artroscopia este o interventie chirurgicala minim invaziva, care reuseste sa rezolve multiple probleme intra-articulare si poate trata diferite afectiuni ale aparatului locomotor asigurand un timp scurt de interventie si o recuperare rapida.

Ce va poate oferi doctor ortoped Tarek Nazer?

Servicii medicale de inalta calitate, tratament rapid si minim invaziv de tratare a cauzei si a simptomelor, tehnologie avansata, expertiza international, echipa calificata. Serviciile medicale in Bucuresti oferite de dr. Tarek Nazer sunt accesibile tuturor pacientilor care sufera de probleme ortopedice si locomotorii, la un pret avantajos. Astfel pacientii se pot bucura de tratamente sigure, calitative, minim invazive la cel mai bun raport calitate-pret.

Serviciile Medicale in Bucuresti oferite de Dr. Tarek Nazer:

 • Artroscopia (genunchi, umar, sold , glezna si pumn) 
 • Proteza total de genunchi /sold
 • Operatia de Hallux valgus (Monturi) 
 • Operatia de menisc
 • Reconstructia ligamentului Femuro-Patelar Intern
 • Recontructia de ligament incrucisat anterior (outside in si all inside) 
 • Infiltratii cu acid hialuronic
 • Infiltratii cu celule stem
 • Infiltratii cu PRP

Pentru servicii medicale de calitate si minim invazive, programati-va pentru o consultatie la doctor ortoped Tarek Nazer.

Cum alegem servicii medicale de calitate?

Calitatea serviciilor medicale reprezinta punctul de cheie in procesul de imbunatatire a sanatatii, ce influenteaza starea intregului organism. Calitatea serviciilor, tehnologia, tratamentele si materialele folosite, reprezinta elementul de baza pentru doctor ortoped Tarek Nazer, pentru a le oferi pacientilor garantia investitiei in sanatate pe termen lung.

Pentru dr. Tarek Nazer oferirea de servicii medicale de calitate reprezinta principala valoare dupa care isi ghideaza activitatea. Astfel, expertiza international si practica de metode noi minim invazive folosind artroscopia si incizii mici, ajuta pacientii sa se recupereze rapid si cu rezultate bune. 

Alegerea medicului ortroped si a clinicii de ortopedie si traumatologie este primul pas atat spre o consultatie de success, cat si pentru o interventie chirurgicala minim invaziva si fara temeri. De aceea dr. Tarek Nazer se bazeaza pe vindecarea non invaziva, blanda si mai putin daunatoare, intelegand ca vindecarea va insemna restabilirea echilibrului pacientului din toate punctele de vedere, printr-o relatie sincera si armonioasa medic-pacient. 

Medicul Tarek Nazer ofera servicii medicale de specialitate pentru pacientii sai, astfel ca ei sa inteleaga ce probleme de sanatate au, ce repercusiuni exista pe termen scurt, mediu, si lung daca nu le trateaza si ce variante de tratament ofera pentru pacienti. 

De ce sa alegi servicii medicale de calitate?

 •  Servicii profesioniste la cel mai bun raport calitate-pret
 • Sanatatea si siguranta pacientului este pe primul loc inainte de orice
 • Economisesti timp, bani, si nervi
 • Expertiza internationala in chirurgia ortopedica
 • Tratament personalizat
 •  Tehnologie revolutionara minim invaziva si aparatura moderna

Vă așteptăm la consultație

cu doctor ortoped Tarek Nazer cu cele mai moderne, inovatoare tratamente ortopedice si traumatologice, prin care te ajuta sa iti redobandesti sanatatea si increderea in propria persoana.
Scroll to Top
Scroll to Top

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Nu-ți neglija sănătatea pentru că uneori, „mai târziu” poate însemna „prea târziu”. Sună acum și programează un consult.

CONTACT