Artroscopie de Genunchi

Regenerarea cartilajului tehnica AMIC

Regenerarea cartilajului cu AMIC(Autologous Matrix-Induced Chondrogenesis) este o metoda de regenerare de cartilaj deteriorat si asta ca cartilajul nu poate fi regenerat singur, aceasta tehnica find ceea mai noua si de succes in tratamentul afectiunile de cartilaj mai ales la persoanele tinere cu varsta intre 18 si 55 an.

regenerarea cartilajului

Aceasta tehnica este una minim invaziva cu rezultate foarte bune si sigure, avand la baza sute de pacienti satisfacuti de rezultat si evitan operatiile mari si grele cum ar fi artroplastia.

Cum decurge procedura de regenerare a cartilajului prin AMIC

Pacienti care au leziuni ale cartilajului cu diametru mai mare si in zonele portante fara leziuni avansate de meniscuri sau ligamente sunt pacienti ideal pentru un rezultat sigur.

Zona de cartilaj afectat trebuie curatata si cartilajul deteriorat se indeparteaza, apoi sa fac micro fracturi pentru a elibera sangele si măduva osoasa factori necesar de regenerarea cartilajului, apoi se folosesc matrice de colagen sau membrane de colagen.

Care sunt avantajele ?

  • Tehnica sigura minim invaziva
  • Perioada mica de internare
  • Recuperare rapida
Certificări
Scroll to Top
Scroll to Top

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Nu-ți neglija sănătatea pentru că uneori, „mai târziu” poate însemna „prea târziu”. Sună acum și programează un consult.

CONTACT